Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، مسعود فراستی در برنامه نادرترین سردار در زنجان اظهار داشت: مشکل سینمای ما این است که فرم ندارد و وقتی فرم ندارد یعنی هیچ چیز ندارد، امروز ما پس از گذشت 40 سال به یک سینمای انقلابی نرسیده‌ایم.
این منتقد سینما گفت: بعد از چهار دهه هنوز به سینمایی نرسیده‌ایم که بتوانیم بگوییم سینمای ما سینمای مردم و انقلاب است و سینما نداریم و فقط چندین فیلم خوب وجود دارد که عمدتاً راجع به جنگ است، همانند مجموعه روایت فتح، دیدبان، مهاجر و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. که خوشبختانه فیلم «موقعیت مهدی» که بوی آوینی و روایت فتح را می‌دهد نیز جزو فیلم‌های خوب بود.
وی تصریح کرد: ما در هیچ زمینه‌ای فرهنگ نقد نداریم و همین فرهنگ ما را عقب انداخته است و هنوز در گام‌های اولیه و در حال آزمون و خطا هستیم.
فراستی با انتقاد از اینکه این آزمون و خطا همچنان در سینمای ما ادامه دارد و بها ندادن به نقدهای سینمایی از دیگر مشکلات ماست، افزود: متاسفانه فرهنگ نقد در بحث سیاست، اقتصاد و هنر را برنمی‌تابیم و همین موضوع موجب عقب ماندگی ما می شود، چرا که چیزی بیرون از نقد اتفاق نمی‌افتد.
مترجم و منتقد سینما ادامه داد: فرمانده‌هان شاخص در جنگ بسیار داریم ما افرادی داریم که می‌خواهیم با آنها زندگی کنیم و فیلم ساز با خودآگاه و ناخودآگاه این شخصیت مانوس می‌شود و همین موجب می‌شود تا آن شخصیت فرم بگیرد و به همان میزان می‌توان کاراکتر را به نمایش درآورد.
وی افزود: هیچ چیزی بیرون از نقد اتفاق نمی‌افتد و پرسش و نقد باید کرد تا بتوان قدم برداشت وگرنه در این دایره بسته گفتمان فرهنگی درجا خواهیم زد، امروز بی‌خود نگوییم وضعیت ما خوب است، وضعیت ما در فرهنگ بد است.
سردبیر مجله فرم و نقد با بیان اینکه در حال تکرار گذشته هستیم؛ البته گذشته را نمی‌توانیم تکرار کنیم، بلکه از آن عقب می‌رویم، گفت: نادر طالب‌زاده پیش از اینکه هنرمند باشد، ‌آدم سیاسی حرفه‌ای با رسانه بود و هیچ‌ کسی اندازه نادر طالب‌زاده آدم رسانه‌ای انقلاب ما نبود.
وی افزود: ما تا محفل‌هایی را نداشته باشیم که بحث نظری در آن باشد و آرام آرام با زحمت اینها بارور شوند به جایی نخواهیم رسید، ما آدم اساسی داریم، اما اینها دستشان به جایی بند نیست.
فراستی گفت: من همینجا پیشنهاد می‌کنم که در زنجان یک گروه مستندسازی از افرادی که علاقه‌مند و وارد به کار هستند تشکیل شود و وزیر هم بیاید از شما حمایت کند، اما برای راه‌اندازی این گروه باید محفل‌های هفتگی داشته باشید و در آن مستندهای خوب جهان و ایران از جمله نادر را ببینید.
این منتقد سینما درباره واکنش‌ها به فیلم «عنکبوت مقدس» گفت: من یکبار گفتم اینجا هم می‌گویم، این اصلا فیلم نیست، که به آن جبهه می‌گیرید، این یک اثر مفلوک، حقیر بی همه چیز و بی وطن و غلط است، پس اصلا غلط کرده بتواند به امام رضا توهین کند، اصلا در این حد نیست، از این رو این اندازه حساسیت نیز نیاز نیست.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان نیز در این برنامه گفت: نادر طالب زاده پرورش یافته مسجد بود و پرچم مبارزه با ظلم را در عرصه هنر برداشت و بعد از شهید آوینی کسی همچون طالب زاده وارد این عرصه نشده بود.

 امرالله حسنی افزود: با درگذشت مرحوم طالب زاده خلا بزرگی را در عرصه مبارزه با ظلم در حوزه فرهنگ و هنر شاهد خواهیم بود و امیدواریم این خلا با حضور هنرمندان ارزشی جبران شود.

وی با بیان اینکه افول امریکا زمانی آغاز شد که خود را در برابر انقلاب اسلامی ایران دید، افزود: به گفته مرحوم طالب زاده با پیروزی انقلاب اسلامی به دست امام راحل هراس بزرگی در دل دشمن ایجاد شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان گفت: افرادی همچون نادر طالب زاده برنامه افق نو را راه اندازی کرد و در حوزه رسانه نیز کارهای خوبی انجام شد.

انتهای پیام/73005

منبع: فارس

کلیدواژه: زنجان فراستی انتقاد عنکبوت مقدس امام رضا توهین نادر طالب زاده نقد سینما سینمای انقلابی ارزش دفاع مقدس موقعیت مهدی آوینی نادر طالب زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۵۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنایه روزنامه جمهوری اسلامی به مهدی نصیری: برای نشان دادن بغض خود از مسئولان کشور، به تعفن شاهنشاهی پناه آورده

به گزارش خبرآنلاین، مسئولان نظام جمهوری اسلامی باید از منتقدین منصف و معتدل تقدیر به عمل آورند و به مطالبی که مطرح می‌کنند توجه جدی نمایند و ترتیب اثر بدهند. منتقدین منصف، خیرخواهان نظام و مردم و کشور هستند و وجود آنها برای جلوگیری از انحراف حکمرانان از مسیر حق و عدل، ضرورت دارد و فقدانشان به ضرر کشور و حتی به ضرر حکمرانان است.

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: اهمیت استقبال حکمرانان از منتقدین منصف و معتدل در اینست که ترتیب اثر دادن به نقطه ‌نظرات آنان، راه را بر افراد تخریب‌گر و برانداز که در پوشش منتقد ظاهر می‌شوند می‌بندد و جامعه را از عوارض منفی آنچه آنها مطرح می‌کنند مصون نگه می‌دارد. مسئولان نظام اگر به این نکته بسیار ظریف و در عین حال مهم توجه و به آن عمل کنند، این کار آنها منشأ دو فایده بزرگ خواهد بود. یک فایده اینست که عملکرد خود حکمرانان تصحیح می‌شود و فایده دوم اینست که زمینه‌ای برای میدان‌دار شدن منتقدان تخریب‌گر و برانداز باقی نمی‌ماند و مردم بطور طبیعی آنان را طرد می‌کنند و به مطالبشان اهمیتی نمی‌دهند. نتیجه این می‌شود که جامعه صاحب حکمرانی سالم و مطلوب خواهد شد و در چنین جامعه‌ای جائی برای تخریب‌گران و براندازان وجود نخواهد داشت. آنچه مایه تأسف است اینست که در اثر عدم توجه مسئولین به انتقادهای منصفانه و خیرخواهانه، عرصه برای کسانی که در پوشش انتقاد، اغراض براندازانه خود را دنبال می‌کنند باز می‌شود. مهم‌تر اینکه با میدان‌دار شدن عناصر افراطی، فرهنگ اعتدال به فراموشی سپرده می‌شود و در تمام زمینه‌ها فرهنگ افراط رشد می‌کند. این، خطر بزرگی است که روحانیت باید با آن مبارزه کند و به آن اجازه رشد یافتن ندهد. یک آفت بزرگ که از بطن روش‌های افراطی سر برمی‌آورد، اِعمال بغض‌های ایمان‌سوز است. معیار افراد افراطی به جای آنکه حمایت از حق و مبارزه با باطل باشد، مخالفت با هر چیزی است که فلان شخص می‌گوید و هدفی است که او آن را دنبال می‌کند خواه حق باشد یا باطل. به عبارت روشن‌تر، افراطیون وقتی با کسی مشکل داشته باشند، او اگر در زمانی که آفتاب به همه جا تابیده بگوید الآن روز است، افراطیون خواهند گفت نه‌ خیر اینطور نیست و الآن به هزار دلیل شب است و اگر در شب تار، او بگوید الآن شب است آنها خواهند گفت الآن روز است! چنین کژراهه‌ای را حتی از افراد غیرمنتسب به روحانیت نمی‌توان پذیرفت چه رسد به افرادی که مدعی برخورداری از علوم دینی هستند. متأسفانه این روش افراطی و بشدت انحرافی در حال گسترش است و کار به جائی رسیده که بعضی از این افراد حتی حاضر شده‌اند برای نشان دادن بغض خود به تعفن برجامانده از رژیم شاهنشاهی پناه ببرند. البته این، نتیجه عدم تعادل کسانی است که از چاله تفریط به چاه افراط غلطیده‌اند و انتظار دیگری از افرادی با چنان سابقه‌ای نمی‌توان داشت، سوختن ایمان در آتش بغض‌های جاهلی. روحانیت باید خطر بغض‌های ایمان‌سوز را جدی بگیرد و با تقویت روش اعتدالی در تمام زمینه‌ها، مانع گسترش روش‌های افراطی شود. رسیدن به این هدف مهم، نیازمند فرهنگ‌سازی است و با اظهار تأسف و بی‌عملی هیچ مشکلی حل نخواهد شد. 23302 برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904136

دیگر خبرها

  • کنایه روزنامه جمهوری اسلامی به مهدی نصیری: برای نشان دادن بغض خود از مسئولان کشور، به تعفن شاهنشاهی پناه آورده
  • انتشارفراخوان حمایت از تولیدات نمایشی انجمن هنرهای نمایشی خوزستان
  • ببینید | مسعود فراستی برای مست عشق شمشیر را از رو کشید؛ انتقاد تند و تیز از فیلم حسن فتحی
  • تاثیر عمیق غیبت سه ستاره روی نمایش مس
  • آمارهای هفته بیست و ششم لیگ برتر| پورحمیدی از کاپیتان استقلال سبقت گرفت/ جایگاه مطمئن آقای گلی مغانلو
  • هدف‌گذاری برای نمایش شهری در تراز حکومت حضرت مهدی(ع) در نوروز ۱۴۰۴
  • ترکیب احتمالی تراکتور مقابل فولاد
  • ۶۰ عنوان برنامه دهه کرامت در اردبیل برگزار می‌شود
  • ۶۰ عنوان برنامه دهه کرامت در اردبیل برگزار می شود
  • حضور وزیر فرهنگ در جلسه شورای سیاستگذاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب