Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز جمعه ایرنا به نقل از پایگاه خبری آستان قدس رضوی، حجت‌الاسلام احمد مروی در نخستین پیش نشست دومین همایش بین‌المللی امام رضا(ع) و گفت و گوی ادیان افزود: مستکبران برای ضربه به ارزش‌های اسلامی از هیچ تلاشی فروگذار نمی کنند و نمونه آن تلاش شیطانی این فیلم مبتذلی است که چند روز پیش در جشنواره ‎ای در فرانسه به نمایش درآمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این اقدام، یک بازی است که آمریکایی ها و صهیونیست‌ها برای اهانت به یکی از مقدس ترین مخلوقات خداوند یعنی امام رضا(ع) که برای همه مسلمانان و همه انسان های طالب حق و فضیلت مقدس است به راه انداخته اند.

تولیت آستان قدس رضوی گفت: استکبار برای سلطه به جهان و ملت‎ها تنها از نیروی نظامی بهره نمی‌برد، بلکه از ابزارهای مختلف از جمله فیلم و به‌اصطلاح ابزار نرم نیز استفاده می‌کند و جریان استعمار و استکبار چندضلعی و چندبعدی بوده و دارای ابعاد نظامی، سیاسی و  رسانه‌ای است.

مروی افزود: جشنواره‌های غربی از قبیل «کن» و «نوبل» و شعارهایی همچون «حقوق بشر» و تسلیحاتی همچون «بمب اتم» همه ابزار استعماری هستند که استکبار به فراخور موقعیت از آنها استفاده می‌‎کند.

وی اضافه کرد: اعطای جوایزی مانند جایزه صلح نوبل به نخست‌وزیر رژیم جعلی و کودک کش اسرائیل وجاهتی برای این جشنواره‌ها باقی نگذاشته و اهداف سیاسی آنها را کاملاً عیان کرده است.

تولیت آستان قدس رضوی گفت: جریان‌های‎ ادیان توحیدی این قدرت و اقتدار را دارند که در برابر مستکبرانی که انسانیت را به مسلخ می‌کشند از اخلاق و ارزشهای انسانی پاسداری کنند زیرا حق هستند و می‌خواهند بشر امروز را به سمت فضیلت‌های اخلاقی، معنویت و خداپرستی سوق دهند و به طور قطع پروردگار متعال ما را یاری خواهد کرد.

مروی با اشاره به همایش بین المللی امام رضا(ع)، هدف این همایش را حرکت به سوی احیا و تعمیق معنویت، فضیلت‌های اخلاقی و انسانیت در جهان دانست و افزود: بشر امروز از بی‌اخلاقی، بی‌ایمانی و بی‌خدایی رنج می‌برد و این منحصر به کشورهای جهان سوم یا کشورهای تحت سلطه نیست، بلکه بیش از همه مردم کشورهای غربی که دارای حاکمان سلطه‌گر هستند، از بی اخلاقی و بی ایمانی در رنجند.

وی افزود: انسان غربی امروز، مغلوب تفکر استعماری و سلطه‌گرانه حاکمان خود است، آنان رفاهی نسبی برای مردم خود تأمین می ‎‌کنند اما در حد یک حیوان، انسانیت مردم را تنزل می‌بخشند و توجه آنها را تنها معطوف به جنبه‌های حیوانی انسان و نیازهای مادی می‌کنند تا کار به آنجا می ‎ رسد که جایگاه انسان به حیوان تقلیل می‌یابد و همنشینی و انس با حیوان به‌عنوان تمدن تلقی می‎‌ شود.

او با اشاره به مناظرات امام رضا(ع) با نمایندگان ادیان دیگر ادامه داد:جریان حق در مناظرات فکری و اندیشه‌ ‎ای می‌تواند رشد، نمو و ظهور و بروز یابد, اگر مناظره نباشد جریان حق زمینه رشد و بروز پیدا نمی‌کند , ائمه اطهار(ع) با مناظرات خود به ما یاد دادند که باید با ادیان و مکاتب مختلف گفت و گو و مناظرات اندیشه ای کرد.

تولیت آستان قدس رضوی گفت: اگر مناظرات فکری نباشد جای آن را منازعات خطرناکی خواهد گرفت که اصل دین، معنویت و خداپرستی را از بین می‌برد و حضرات معصومین(ع) با مناظرات خود به ما تحمل‌پذیری، سعه‌صدر، دفاع از دین و فضیلت‌های انسانی را آموختند. هرکجا که ما باب گفت و گو و مناظرات علمی و تضارب آرا و افکار را مسدود کردیم، سلاح و اسلحه به میدان آمد.

مروی افزود: اگر سیره ائمه اطهار(ع) در مناظرات و گفت و گوها را ادامه می‌دادیم، وهابیت و داعش به وجود نمی‌آمد؛ داعش در بستر آلوده و مزبله منازعات و اختلافات تعصبی و فارق از گفت و گوهای انسانی و علمی به وجود می‌آید و دشمن تلاش می‌کند که این مناظرات تبدیل به منازعات و جنگ مسلحانه شود، یا حداقل بین مسلمانان گفت و گو صورت نگیرد و کینه و دعوا و تعصبات حاکم باشد.

هفتاد و پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کن که از ۱۷ تا ۲۸ مه (۲۷ اردیبهشت تا ۷ خرداد ۱۴۰۱) در شهر کن فرانسه برگزار شد در اقدامی غیرحرفه ای و سیاسی، که با واکنش تند بسیاری از منتقدان بین المللی نیز همراه بود، یکی از جوایز خود را به بازیگر فیلمی ضعیف و موهن که ارزش های اسلامی و ایرانی را زیر سوال می بُرد، اهدا کرد.

عنکبوت مقدس (به انگلیسی: Holy Spider) فیلمی در ژانر درام دلهره‌آور و جنایت واقعی، به نویسندگی علی عباسی و افشین کامران بهرامی و کارگردانی علی عباسی محصول سال ۲۰۲۲ است.

این فیلم بر پایهٔ داستان واقعی سعید حنایی، قاتل زنجیره‌ای معروف به قاتل عنکبوتی، که کارگران جنسی را هدف قرار داده و ۱۶ زن را از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۱ در مشهد به قتل رسانده بود ساخته شده است که یک روزنامه‌نگار زن خیالی را در حال تحقیق دربارهٔ این قاتل زنجیره‌ای به تصویر می‌کشد.

برچسب‌ها مشهد فرانسه جایزه صلح نوبل امام رضا گروه تروریستی داعش آستان قدس رضوی اسرائیل نوبل عنکبوت مقدس وهابیت احمد مروی حقوق بشر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد فرانسه جایزه صلح نوبل مشهد فرانسه جایزه صلح نوبل امام رضا گروه تروریستی داعش آستان قدس رضوی اسرائیل نوبل عنکبوت مقدس وهابیت احمد مروی حقوق بشر تولیت آستان قدس رضوی بین المللی امام رضا ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۹۴۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پنج فیلم هندی که دیدنشان را نباید از دست بدهید

به گزارش خبرآنلاین، فیلم هندی یودا (Yodha) که جنگجو هم نامیده می‌شود، در سال ۲۰۲۴ منتشر شد و داستان جذابش، ماجراهایی پر از اکشن و هیجان را برای تماشاگران به ارمغان می‌آورد. این فیلم داستان یک سرباز شجاع است که در طول مسافرت هوایی به کمک یکی از مسافران، هواپیمایی را که تروریست‌ها قصد دزدیدن آن را داشتند و هواپیما با مشکلات فنی مواجه می‌شود، آن را با دشواری فراوان بر روی زمین فرود می‌آورند و در طی این عملیات درگیری‌های زیادی رخ می‌دهد.

برترین ها نوشت:کارگردانان این فیلم ساگار آمبره و پوشکار اوجها هستند و تهیه‌کنندگان آن هیرو یاش جوهر، کاران جوهر، آپوروا محتا و ششانک کیتان می‌باشند. سازندگان فیلم هندی یودا با استفاده از بازیگران برجسته‌ای مانند سیدارث مالهوترا، راشی خانا و دیشا پاتانی، توانسته‌اند داستانی شگفت‌انگیز و جذاب را به تصویر بکشند که همچنین با عناصر هیجان‌انگیز و اکشن فراوان، تجربه‌ی بی‌نظیری را برای تماشاگران ارائه دهند.

در فیلم ما با قهرمان خود، آرون (سیدارث مالهوترا) به عنوان پسر جوانی آشنا می‌شویم که پدر سرباز خود را می پرستد، پدری که بلافاصله کشته می شود و چکمه هایش به یادگار می‌ماند. آرون قول می‌دهد که یا زنده بماند تا لیاقت پوشیدن یونیفورم گروه ضربت پدرش یعنی یودا را داشته باشد یا جسدش در پرچم کشورش پیچیده شود. بسیاری از نمایش‌های میهن‌پرستی در دو ساعت بعد دنبال می‌شوند. در جریان داستان، شاهد مبارزه‌ی شجاعانه‌ی آرون با گروهی از تروریست‌ها هستیم که قصد دارند از این حادثه به نفع خود سود ببرند. با وجود موانعی که پیش می‌آید، او با اراده‌ی قوی و هوشیاری که دارد، تلاش می‌کند تا خطرات را کاهش دهد و به اهدافش دست یابد.

فیلم اضطراری (Emergency)

فیلم هندی اضطراری ، به عنوان یکی از برجسته‌ترین فیلم‌های هندی سال ۲۰۲۴، جزء اولین تجربه‌های کارگردانی کانگانا رانات به شمار می‌آید. این درام سیاسی، با بازی خود کانگانا رانات در نقش وزیر اول پیشین ایندیرا گاندی، به تحلیلی عمیق از یک دوره‌ی مهم در تاریخ دموکراسی هند می‌پردازد. به گزارش India Today، کانگانا رانات این فیلم را به عنوان یک اثر نمایشی از تاریخچه‌ی سیاسی هند می‌داند، نه به عنوان یک فیلم بیوگرافی.

اولین برنامه‌ی اکران برای فیلم Emergency در نوامبر ۲۰۲۳ بود، اما با تاخیرهایی مواجه شد که باعث شد تا تاریخ اکران به ۱۴ ژوئن ۲۰۲۴ تغییر کند. با حضور همزمان کانگانا رانات در جلو و پشت دوربین، فیلم اضطراری به عنوان یکی از برجسته‌ترین فیلم‌های تاریخی هند، توجه زیادی را به خود جلب کرده است.

تمام فیلم های شاهرخ خان دوبله فارسی را می‌توانید در پلتفرم نماشات دانلود و یا آنلاین تماشا کنید. در نماشات بیش از ۵۰۰۰ فیلم و سریال رایگان در اختیار شماست که می‌توانید بدون پرداخت حق اشتراک از خدمات پلتفرم ما استفاده کنید.

قهرمان چاندو (Chandu Champion)

فیلم هندی جدید قهرمان چاندو یکی از جذاب‌ترین آثار سینمایی هندی است که حتما باید تماشا شود. این فیلم بر اساس زندگی و داستان الهام‌بخش مورلیکانت پتکار ساخته شده است که اولین فردی بود که مدال طلای پارالمپیک هند را به دست آورد. از طریق داستان پتکار، فیلم به پیروزی و انعطاف‌پذیری این اسطوره ارتش هند اشاره می‌کند.

Chandu Champion که با شعار “مردی که از تسلیم شدن خودداری کرد” مشهور است، یک داستان هیجان‌انگیز را به تصویر می‌کشد. این فیلم با نشان دادن سفر پتکار، از ناتوانی تا به قهرمانی رسیدنش، یک درام فوق‌العاده را به ارمغان می‌آورد. Chandu Champion به وسیله ترکیبی از عناصر انسانیت و افتخار ملی، به عنوان یکی از برترین فیلم‌های هندی اکشن در سال ۲۰۲۴ شناخته می‌شود.

جیگرا (Jigra)

این فیلم با بازی آلیا بات در نقش اصلی و توسط فیلمساز سرشناس واسان بالا کارگردانی شده است. این فیلم توسط کاران جوهر و آپوروا مهتا مدیریت می شود. جیگرا به طور مشترک توسط آلیا بات، سامن میشرا و ماریجک دسوزا به عنوان تهیه کننده مشترک تولید شده است. این فیلم توسط Debashish Irengbam نوشته شده و فیلمبرداری آن توسط Swapnil S. Sonawane انجام شده است.

این فیلم که به عنوان یک درام اکشن ارائه می‌شود، قرار است آلیا بات را در نقشی به نمایش بگذارد که قبلاً دیده نشده بود. در حالی که سازندگان هیچ جزئیاتی در مورد این فیلم به اشتراک نگذاشته اند، گفته می شود که جیگرا حول محور عشقی تزلزل ناپذیر و شجاعت تسلیم ناپذیر می چرخد. در این فیلم پر جنب و جوش، آلیا در یک شخصیت محوری دیده می شود که مبارزی سرسختی را به تصویر می کشد که برای محافظت از خواهر و برادرش اختصاص یافته است.

جنگنده (Fighter)

فیلم جنگنده که به مناسبت روز جمهوری هند منتشر شده است، به وضوح به حادثه حمله پولواما در سال ۲۰۱۹ اشاره می‌کند که در واقعیت منجر به کشته شدن ۴۰ سرباز نظامی هند در کشمیر شد. همچنین این فیلم به حمله هوایی متوالی بالاکوت اشاره می‌کند. بیشتر فیلم جنگنده بر روی روابط و عشق تمرکز دارد، که دو خلبان برجسته نیروی هوایی هند به نام‌های هریتیک روشن و دیپیکا پادوکن به همراه همکارانشان و چند نفر از همرزمانشان را به تصویر می‌کشد.

داستان از آنجایی شروع می‌شود که گروهی از تروریست‌ها به رهبری اظهر اختر (که توسط بازیگرRishabh Sawhney نقش آفرینی می‌شود) قصد دارند پایگاه نیروهای هوایی هند در سرینگر را حمله کنند. فرمانده نیروی هوایی به نام رکش جی سینگ (راکی) مسئولیت جمع‌آوری گروهی از خلبانان برجسته را بر عهده دارد تا با این تهدید مقابله کنند. این گروه شامل افرادی مثل شمشیر پتانیا (با بازی هریتیک روشن)، مینال راتهور (با بازی دیپیکا پادوکون)، سارتاج گیل، بشیر خان و سوکدیپ سینگ است و به طور کلی با نام ایر دراگونز شناخته می‌شود. این گروه در طول فیلم با چالش‌هایی هم در روابط شخصی و هم در وظایف نظامی خود مواجه می‌شوند.

تقابل‌های هوایی بین گروه‌های تروریستی در مرز پاکستان با ایر دراگونز محور اصلی داستان را تشکیل می‌دهد. تروریست‌های جهادی ابتدا با ایجاد اختلال و انفجار در رژه نیروهای زمینی هندی، بعد از آن نیروی هوایی هند را مورد حمله قرار می‌دهند و این دوره تلاش و انتقام‌جویی چندین بار تکرار می‌شود. این فیلم دو پیام اصلی دارد “زنده باد هندوستان” و “مرگ بر تروریسم!”

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904140

دیگر خبرها

  • ناذران از راه دور و نزدیک در تأمین نیازهای حرم مطهر رضوی شریک‌اند
  • امتداد «زیارت» با تدارک ۳۸۰ برنامه / «با شما سربلندیم»؛ شعار محوری دهه کرامت ۱۴۰۳
  • امتداد «زیارت» با تدارک 380 برنامه در دهه کرامت / «با شما سربلندیم»؛ شعار محوری دهه کرامت 1403
  • پیوند علم و سیاست در دانشگاه‌های ایران علیه صهیونیسم
  • اعزام ۸۰ نفر از خادمیاران و جوانان بهادران به مشهد مقدس
  • پنج فیلم هندی که دیدنشان را نباید از دست بدهید
  • جشنواره امام رضا(ع) مسیر پر افتخاری را طی کرده است/ رویدادهای موثر و جریان ساز نقش مهمی در اعتلای مفاهیم انسانی و عدالت خواهانه اهل بیت(ع) دارند
  • جشن مومنانه‌ همراه با پیوست علمی و فرهنگی در دهه کرامت
  • پنجمین کنگره جهانی حضرت رضا (ع) برگزار می‌شود
  • اتحاد ملت‌ها، انزوای صهیونیسم