Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید مجیدی با اشاره به اینکه در واکنش به ساخت فیلم «عنکبوت مقدس» بی‌سلیقگی رخ داده است، تأکید کرد: تا امروز وزارت ارشاد بیش از هر چیز اقدامات ضد فرهنگی و ضد اسلامی دیگر کشورها را محکوم کرده و برنامه‌ریزی مشخص و مدونی وجود ندارد و مدام با تغییر وزرا وضعیت تغییر می‌کند.

به گزارش ایلنا، مجید مجیدی (کارگردان سینما) صبح امروز (۸ مرداد ماه) در حاشیه مراسم رونمایی از پوستر سومین رویداد فیلم کوتاه عاشورایی تصویر دهم در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ائمه معصومین (ع) برای هدایت بشریت آمده‌اند و فکر می‌کنم پرداختن به موضوعات انسانی، اخلاقی و حتی مسائل اجتماعی معطوف به اخلاق و امیدوارکننده قطعاً جلوه‌هایی از نگاه دینی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجیدی در ادامه درباره شرایط سینمای ایران برای پرداختن به قصه‌های دینی گفت: متأسفانه شرایط مهیا نیست و اساساً پرداختن به قصه‌های دینی تاریخی کار بسیار سختی است. از مرحله فیلمنامه گرفته تا اجرا و تصویربرداری پرداختن به این موضوعات کار سختی است. من ۷ سال از زندگی‌ام را برای فیلم «محمد رسول‌الله (ص)» گذاشتم که برایم باعث افتخار است اما واقعاً باید بگویم که فیلمسازی در این حوزه کار بسیار سختی است و این تنها مربوط به مسائل مالی نمی‌شود و حتی به تنهایی مربوط به ممیزی هم نمی‌شود.

ساخت فیلم تاریخی مذهبی به خودی خود در هر شرایطی کار سختی است و در سینمای ما این سختی چند برابر است و متأسفانه در کشور ما ظرفیت چندانی برای پذیرش تولیدات اینچنین وجود ندارد. در ساخت فیلم «محمد رسول‌الله (ص)» هم باید بگویم که لطف خداوند شامل ما شد و توانستیم این فیلم را بسازیم و اگر تلاش شخصی افراد نبود فیلم از همان مرحله ابتدایی با مشکل مواجه می‌شد و شاید اصلاً به مرحله تولید نمی‌رسید.

وی در پاسخ به این پرسش که تعداد فیلم‌های تاریخی مذهبی در سینمای ایران طی سال‌های اخیر بسیار اندک شده، گفت: این مسئله‌ای است که به متولیان سینما مربوط می‌شود. وقتی آن‌ها با این مقوله به شکل شعاری آشنا هستند و نگرشی برای هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی ندارند، کار به شکلی پیش می‌رود که مثلاً وزیر می‌گوید ما در سال جاری چندین فیلم فاخر خواهیم داشت، به شکلی که گویا سفارش کالا می‌دهند. متأسفانه جایگاه متولیان فرهنگی ما اشتباه است و مسئولان فرهنگی ما معمولاً آدم‌های خوبی هستند اما در جای اشتباهی قرار گرفته‌اند. متولیان فرهنگی به جای بیانیه دادن باید برنامه‌ریزی فرهنگی داشته باشند.

این کارگردان در ادامه اظهاراتش درباره واکنش به ساخت «عنکبوت مقدس» گفت: متأسفانه قرائتی که از اسلام در دنیا وجود دارد، اشتباه است و بخش اعظمی از آن سیاسی است و به سمت اسلام‌هراسی می‌رود. من به عنوان هنرمندی که به اسلام باور دارد به این نتیجه رسیدم که باید ما هم اقدامی داشته باشیم و قرائت صحیح خودمان را ارائه دهیم چراکه شعار دادن، حرف زدن و محکوم کردن کارساز نیست.

درباره فیلم «عنکبوت مقدس» هم ما خیلی بی‌سلیقگی کردیم. من فیلم را ندیده‌ام و قضاوت هنری ندارم اما به لحاظ مضمونی با توجه به نظر دوستانی که فیلم را دیده‌اند اطمینان دارم که اثر سخیفی است و ما کار اشتباهی کردیم که به نوعی با واکنش‌های نسنجیده دست به تبلیغ این فیلم سینمایی زدیم.

وی افزود: ما باید برای بیان نوع نگاه خودمان به اسلام برنامه‌ریزی داشته باشیم اما متأسفانه تنها به محکوم کردن اقدامات دیگر کشورها اکتفا کرده‌ایم. با این اوصاف به نظر می‌رسد ما باید یک وزارتخانه تأسیس کنیم و هدفش را برای محکوم کردن برخی اقدامات ضد اسلامی بگذاریم، متأسفانه تا امروز وزارت ارشاد بیش از هر چیز اقدامات ضد فرهنگی و ضد اسلامی دیگر کشورها را محکوم کرده و برنامه‌ریزی مشخص و مدونی وجود ندارد و مدام با تغییر وزرا وضعیت تغییر می‌کند.

تماشاخانه ببینید| چرا سیل امامزاده داوود تهرانی‌ها را غافلگیر کرد؟ پاسخ در کفش‌های شهردار تهران ببینید | صحنه ای عجیب از سیل : باغی که در چند ثانیه غیب شد فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: برنامه ریزی عنکبوت مقدس اقدامات ضد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۲۴۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتصاب مدیرکل فرهنگی هنری وزارت آموزش و پرورش

طی حکمی از سوی  وزیر آموزش و پرورش، محمد خانی به عنوان مدیرکل فرهنگی هنری، اردوها و فضای پرورشی منصوب شد که در متن این حکم وی آمده است: «نظر به تعهد، تجارب و شایستگی جناب‌عالی نسبت به سطوح مختلف ماموریت‌ها و رسالت‌های تربیتی وزارت آموزش و پرورش به عنوان مدیر کل فرهنگی هنری اردوها و فضاهای پرورشی منصوب می‌شوید.

انتظار می‌رود ضمن در نظر داشتن منویات رهبر معظم انقلاب، مفاد بیانیه گام دوم، شرح وظایف اداره کل و اسناد تحولی آموزش و پرورش در پیگیری مواد ذیل با رویکرد تحولی اهتمام و جدیت ویژه داشته باشید:

ـ بسیج خیل عظیم جوان و نوجوان فعال در قالب گروه‌ها و تشکل‌های جهادی و انقلابی به منظور جلوگیری از ایجاد، رواج و شیوع آسیبهای اخلاقی و اجتماعی در میان آنها

ـ برنامه‌ریزی و تلاش موثر فرهنگی و تربیتی در راستای شناسایی و زدودن عوامل مظاهر و ظواهر آسیب‌های اجتماعی داخل مدارس

ـ برنامه ریزی و تلاش موثر فرهنگی و تربیتی در راستای تبیین مصالح بنیادین کشور و نظام جمهوری اسلامی و ابعاد و شاخص‌های آن در مقایسه با نظام سلطه و جبهه دوست و دشمن برای دانش آموزان به منظور ایجاد مصونیت فکری در آنها و خنثی نمودن تبلیغات دروغین و گمراه کننده دشمنان

ـ تدوین برنامه‌های سالانه مبتنی بر عملکرد نظارت و ارزیابی جامع و سیستمی بر برنامه‌ها با رویکرد تضمین کیفیت در جهت تحقق برنامه‌های توسعه و اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش

ـ برنامه‌ریزی برای بهسازی و بهره برداری حداکثری از فضاهای پرورشی اردوگاه‌ها و کانون‌های فرهنگی و تربیتی بر اساس اهداف تربیتی سند تحول بنیادین

ـ برنامه‌ریزی به منظور ایجاد سکوهای شناسایی، رشد و شکوفایی استعدادهای دانش آموزان از طریق فراگیری فعالیت‌های پویا و با نشاط تربیتی، فرهنگی و هنری با رویکرد دینی و انقلابی با حضور کلیه ارکان تربیتی و بهره گیری از ظرفیت‌های موجود در برنامه درسی و استفاده از ظرفیت مراکز رشد و فناوریهای نوین در طراحی برنامه‌های فرهنگی، هنری، اردویی به منظور پوشش حداکثری دانش آموزان

ـ تدوین شاخص‌های ارزیابی کیفی و اجرای طرح سنجش اثر بخشی فعالیت‌ها و برنامه‌ها و ارزیابی کیفی آن‌ها

ـ شناسایی و برقراری ارتباط مستمر و موثر با واحدهای متناظر استانی و نهادهای فرهنگی دولتی و بخش خصوصی در طراحی، تدوین و اجرای برنامه‌های مشترک استانی، منطقه‌ای و متمرکز و استفاده حداکثری از ظرفیت های موجود

ـ شناسایی و به کارگیری نیروهای کیفی و مناسب برای فضاهای پرورشی در سراسر کشور و ارتقا و اعتلای مستمر منابع و تجهیزات این فضاها متناسب با ماموریت‌ها و وظایف

امید است با توکل و استعانت از پیشگاه خداوند متعال، پیروی از منویات و مطالبات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) و پیگیری سیاست‌ها و برنامه‌های ابلاغی اینجانب با رعایت اصول «عدالت محوری»، «انقلابی گری»، «مردم داری»، «پاک دستی»، «فساد ستیزی» و قانون مداری دولت مردمی موفق و موید باشید توفیق روز افزون جناب عالی را در انجام وظایف محول از خداوند متعال مسئلت دارم».

گفتنی است حجت الاسلام خانی متولد سال ۱۳۶۳ و علاوه بر تحصیلات حوزوی، فارغ التحصیل کارشناسی ارشد کلام از دانشگاه تهران و دانشجوی دکتری حکمت هنر است.

در سوابق اجرایی و علمی وی می‌توان به معاونت اداره کل فرهنگی هنری وزارت آموزش و پرورش، مدیریت هنرستان صدا و سیما،‌ همکاری با اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان، معاونت پرورشی مدارس مختلف تهران، تدریس در دانشگاه و در مجموع ۱۴ سال کار آموزشی و تربیتی اشاره کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • فرهنگ‌سازی با برنامه‌ریزی آموزش و پرورش انجام شود
  • اجلاسیه شهدای هنرمند استان تهران به میزبانی ری برگزار می شود
  • انتصاب مدیرکل فرهنگی هنری وزارت آموزش و پرورش
  • از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد برای محکومیت جنایات صهیونیست‌ها استفاده می‌کنیم
  • معاون حقوقی رئیس جمهور اعلام کرد؛ استفاده از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد برای محکومیت جنایات اسرائیل
  • استفاده از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد برای محکومیت جنایات اسرائیل
  • اجرای بیش از ۴۰ عنوان برنامه جمعیتی در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان‌غربی
  • ۵۰ برنامه فرهنگی، امدادی و آموزشی در دشتی اجرا می شود
  • واکنش معاون فرهنگی وزارت ارشاد به تحریف شخصیت حسن صباح در «حشاشین» + فیلم
  • آیین گل افشانی و جایگزینی کلام‌الله مجید دروازه قرآن